Ook voor de lekkerste koffie kunt u bij C’est Bon Amsterdam terecht. Met tien verschillende soorten koffie van over de hele wereld met elk een specifieke smaak en een koffiemolen die kan malen voor espresso, percolator, (snel)filter en cafetière is er gegarandeerd een koffie die bij u past.

Onze koffiebonen zijn stuk voor stuk van de hoogste klasse Arabica en verschillende koffiesoorten uit ons assortiment zijn biologisch. Daarnaast zijn wij heel trots dat al onze koffiesoorten zijn gecertificeerd met het Rainforest Alliance-keurmerk. Dit keurmerk staat symbool voor milieu-, sociale en economische duurzaamheid. Rainforest Alliance maakt het onder andere mogelijk dat er minder bossen worden gekapt en dat de mensen die voor onze koffiebonen zorgen betere rechten krijgen.

In onze winkel verkopen we koffie in allerlei soorten en maten. Koffiebonen verkopen we in pakken van 250 gram, 500 gram en 1000 gram. Voor de klanten die niet in het bezit zijn van een koffiemolen malen wij met alle liefde de pakken van 250 gram en 500 gram.